Comunicat

01/07/2020

Aquest dissabte, represa del calendari d'excursions i sortides de l'any 2020

Benvolguts/des socis i sòcies.

Des de la Junta Directiva del Club Ciclista Gràcia us volem recordar que aquest dissabte 4 de juliol reprenem les sortides del club amb les mateixes excursions previstes i seguint el calendari i els horaris de sortida del mes de juliol i que trobareu al web: https://www.ccgraciaexcursions.org/

Us recomanem arribar cinc minuts abans de l’horari de sortida als Jardinets de Gràcia, per tal de configurar els grups, de no més de 20 persones, definir l’itinerari si s’escau i seguir les instruccions dels capitans. També us recordem l’ importància de dur una mascareta guardada per als moments de parada on no es pugui mantenir la distància social.

També us volem anunciar que ja ha arribat la comanda de guants i que els podeu passar a recollir a la seu social aquest divendres de 18 a 20 hores. Si no podeu passar, escriviu a ccgracia@ccgracia.org i mirarem de coordinar-nos per fer el lliurament.

Esperem retrobar-nos aquest dissabte després de tants mesos d’aturada i us demanem, com sempre, molta prudència a la carretera, cuideu-vos.

Salutacions,
Junta Directiva Club Ciclista Gràcia

______________________________________________

Apreciados/as socios y socias,

Desde la Junta Directiva del Club Ciclista Gracia os queremos recordar que este sábado 4 de julio retomamos las salidas del club con las mismas excursiones previstas y siguiendo el calendario y los horarios de salida del mes de julio y que encontraréis en la web: https://www.ccgraciaexcursions.org/

Os recomendamos llegar cinco minutos antes del horario de salida a los Jardinets de Gracia, para configurar los grupos, de no más de 20 personas, definir el itinerario si se tercia y seguir las instrucciones de los capitanes. También os recordamos la importancia de llevar una mascarilla guardada para los momentos de parada donde no se pueda mantener la distancia social.

También os queremos anunciar que ya ha llegado el pedido de guantes y que los podéis pasar a recoger en la sede social este viernes de 18 a 20 horas. Si no podéis pasar, escribid a ccgracia@ccgracia.org y nos coordinaremos para hacer la entrega.

Esperamos reencontrarnos este sábado después de tantos meses de parada y os pedimos, como siempre, mucha prudencia en la carretera, cuidaos.

Saludos,
Junta Directiva Club Ciclista Gracia

Comunicat

23/06/2020

Represa del calendari d'excursions i sortides de l'any 2020

 

Benvolguts/des socis i sòcies.

Des de la Junta Directiva del Club Ciclista Gràcia us voldríem comunicar diverses informacions relatives a la represa del calendari d’excursions del Campionat

d’Excursionisme d’aquest any 2020 i la situació en que quedarà aquest.

Després d’una reunió de la Junta Directiva del Club a la que també hi van participar la major part dels capitans dels diferents grups (aquells capitans que no van poder assistir se’ls hi havia fet la consulta prèviament) i celebrada el passat divendres dia 19 de juny es van prendre les següents decisions:

Es confirma, per majoria dels assistents, que després de la suspensió de l’estat d’alarma a partir del dia 20 de juny (i a  l’espera del que estableixi la Generalitat amb la recuperació de les competències a nivell de mobilitat a Catalunya) es podrà sortir en bicicleta sense que hagi restriccions en quant a nombre de persones que poden circular en grup (excepte el que estableix el reglament de circulació), en quant a horaris i moviments entre territoris.

Com que ja es donen les condicions per poder reprendre el calendari d’excursionisme es proposa fer-ho a partir del dia dissabte 4 de juliol.  Es considera que és una data idònia ja que coincideix amb inici de mes i dona marge per a informar a tots els socis i sòcies.

En quant al calendari i amb la voluntat de no generar dubtes i confusions es reprendrà mantenint les excursions que correspondrien al mes de juliol i ja planificades a principis d’any. Per tant, s’iniciarà amb les excursions seguint el calendari que pertocaria per al mes de juliol i amb els mateixos horaris. Podreu consultar les excursions a la web: https://www.ccgraciaexcursions.org/ 

A la sortida de les excursions el capità i la resta del grup decidiran si es varia o no una part de l’itinerari, si fos necessari. Per tant, caldrà ser més curosos i informar el més àmpliament possible de possibles variacions al conjunt de membres del grup.

A més a més es planteja seguir un conjunt de recomanacions com ara:

  • Es recomana que els grups no superin els 20 membres. En cas que això es produís es proposa que es divideixi en 2 grups que parteixin amb un cert marge de diferència.

  •  A l’hora de parar a esmorzar s’hauria d’intentar fer-ho a poblacions grans o mitjanes amb una àmplia oferta de cafeteries i restaurants i no a petites poblacions a on sigui difícil trobar prou espais de terrasses i exteriors per a poder mantenir la distància social entre els socis i sòcies.

  •  Tots i totes haurem de portar la mascareta (guardada al maillot quan es pedalegi) ja que serà obligatòria en aquells moments de parada en que no sigui possible mantenir la distància social.

Finalment, en quant al Campionat es decideix que les excursions d’aquest any no puntuaran donada la situació d’excepcionalitat que s’ha donat i, per tant, el Campionat quedarà suspés.

Per acabar i com sempre en els darrers comunicats, us volem enviar una càlida abraçada i esperem retrobar-nos amb tots i totes vosaltres a la seu del Club (que ja torna a estar oberta en els horaris habituals) així com a les sortides dels dissabtes partir del proper dia 4 de juliol.

Salutacions,
Junta Directiva Club Ciclista Gràcia
________________________________________________
 

Apreciados/as socios y socias.

Desde la Junta Directiva del Club Ciclista Gracia os querríamos comunicar varias informaciones relativas a la reanudación del calendario de excursiones del Campeonato de Excursionismo de este año 2020 y la situación en que quedará.

Después de una reunión de la Junta Directiva del Club, en la que también participaron la mayor parte de los capitanes de los diferentes grupos (aquellos capitanes que no pudieron asistir se los había hecho la consulta previamente), y celebrada el pasado viernes día 19 de junio se tomaron las siguientes decisiones:

Se confirma, por mayoría de los asistentes, que después de la suspensión del estado de alarma a partir del día 20 de junio (y a la espera de lo que establezca la Generalitat con la recuperación de las competencias a nivel de movilidad en Cataluña)  se podrá salir en bicicleta sin que haya restricciones en cuanto a número de personas que pueden circular en grupo (excepto lo que establece el reglamento de circulación), en cuanto a horarios y movimientos entre territorios.

Como que se dan las condiciones para poder retomar el calendario de excursionismo, se propone hacerlo a partir del día sábado 4 de julio. Se considera que es una fecha idónea puesto que coincide con inicio de mes y da margen para informar a todos los socios y socias.

Sobre el calendario y con la voluntad de no generar dudas y confusiones, se retomará manteniendo las excursiones que corresponderían al mes de julio y ya planificadas a principios de año. Por lo tanto, se iniciará con las excursiones siguiendo el calendario que correspondería para el mes de julio y con los mismos horarios. Podréis consultar las excursiones en la web: https://www.ccgraciaexcursions.org/

En la salida de las excursiones el capitán y el resto del grupo decidirán si se varía o no una parte del itinerario, si fuera necesario. Por lo tanto, habrá que ser más cuidadosos e informar lo más ampliamente posible de posibles variaciones al conjunto de miembros del grupo.

Además se plantea seguir un conjunto de recomendaciones como por ejemplo:

  • Se recomienda que los grupos no superen los 20 miembros. En caso de que esto se produjera se propone que se divida en 2 grupos que partan con cierto margen de diferencia.

  • A la hora de parar a desayunar se tendría que intentar hacerlo en poblaciones grandes o medianas con una amplia oferta de cafeterías y restaurantes y no en pequeñas poblaciones donde sea difícil encontrar suficientes espacios de terrazas y exteriores para poder mantener la distancia social entre los socios y socias.
     

  • Todos y todas tendremos que llevar la mascarilla (guardada en el maillot cuando se pedalee) puesto que será obligatoria en aquellos momentos de parada en que no sea posible mantener la distancia social.

Finalmente, en cuanto al Campeonato se decide que las excursiones de este año no puntuarán dada la situación de excepcionalidad que se ha dado y, por lo tanto, el Campeonato quedará suspendido.

Para acabar y como siempre hemos dicho en los comunicados, os queremos enviar un cálido abrazo y esperamos reencontrarnos en la sede del Club (que ya vuelve a estar abierta en los horarios habituales) así como en las salidas de los sábados partir del próximo día 4 de julio.

Saludos,
Junta Directiva Club Ciclista Gracia

Comunicat

10/06/2020

Nova APP del CC Gràcia i nou joc

Benvolguts/des socis i sòcies.

Ja hem posat en marxa l'APP del Club i us la podeu descarregar mitjançant els enllaços que facilitem a sota. Per a accedir-hi, heu de posar el vostre DNI o passaport i la data de naixement.

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playoff.playoffclubs
Apple Store: https://itunes.apple.com/es/app/playoffclubs/id1324608384?mt=8

Un cop tingueu l’APP descarregada, podeu afegir la vostra foto i us serveix com a carnet del Club. També trobareu un menú on podreu veure els rebuts, els darrers comunicats del Club, les diferents activitats i convocatòries i les sortides del campionat d'excursionisme. En el futur anirem ampliant les prestacions de l'APP incloent esdeveniments i altres sortides. Si teniu qualsevol problema o dubte a l’hora de fer la descàrrega, contacteu amb nosaltres per correu a ccgracia@ccgracia.org.

També us volem anunciar que hem preparat un nou Joc del CCGràcia que esperem que us agradi. Podeu comprovar els vostres coneixements del món del ciclisme en l’enllaç de sota. Molta sort! https://forms.gle/AEnbc2SPMPBD4pkv6

Cuideu-vos i salutacions,

La Junta Directiva

Apreciados/as socios y socias.

Ya hemos puesto en marcha la APP del Club y os la podéis descargar mediante los enlaces que facilitamos debajo. Para acceder a ella, tenéis que poner vuestro DNI o pasaporte y la fecha de nacimiento.

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playoff.playoffclubs
Apple Store: https://itunes.apple.com/es/app/playoffclubs/id1324608384?mt=8

Una vez tengáis la APP descargada, podéis añadir vuestra foto y os servirá como carné del Club. También encontrareis un menú donde podréis ver los recibos, los últimos comunicados del Club, las diferentes actividades y convocatorias y las salidas del campeonato de excursionismo. En el futuro iremos ampliando las prestaciones de la APP incluyendo acontecimientos y otras salidas. Si tenéis cualquier problema o duda a la hora de hacer la descarga, contactad con nosotros por correo a ccgracia@ccgracia.org.

También os queremos anunciar que  hemos preparado un nuevo Juego del CCGràcia que esperamos que os guste. Podéis comprobar vuestros conocimientos del mundo del ciclismo en el enlace siguiente. Mucha suerte! https://forms.gle/AEnbc2SPMPBD4pkv6

Comunicat

03/06/2020

Comunicat sobre el calendari de sortides i la seu social

Benvolguts/des socis i sòcies.

La Junta Directiva s'ha reunit aquesta setmana per a mirar d’avançar-se en les decisions sobre el progressiu desconfinament i treballar en les pautes per a la possible represa de les sortides del Campionat d’Excursionisme.

Donada la incertesa del moment, on encara no és clar quan s’aniran assolint les fases i en quines condicions, la Junta proposa planificar el calendari de sortides quan es puguin donar alhora els següents tres criteris (a banda del de l’aixecament de l’estat d’alarma i en funció de les pautes que estableixi la Federació Catalana de Ciclisme):

1) Que no hi hagi limitació de franja horària per a la pràctica esportiva,
2) Que no hi hagi limitació de grups a l’hora de fer esport (més enllà del que ja establia el reglament de circulació)
3) Que no hi hagi limitacions en el trànsit en els territoris i més enllà de la regió sanitària.

Per plantejar la data de represa de les sortides i el calendari es farà una trobada dels capitans dels 5 grups amb la junta, unes setmanes abans de que es puguin acomplir aquests 3 criteris i es farà un nou comunicat amb les decisions preses.

Així mateix us anunciem que a partir d’aquest proper divendres, 5 de juny, la seu social tornarà a estar oberta de 18 a 20h, amb un aforament màxim de 7 persones i es demana que tothom que vingui porti mascareta.

Per tant, a partir d’aquest divendres ja podreu passar fer els tràmits a la seu com ara passar a recollir la roba i llicències (per a aquelles que encara no ho hagin fet), o bé passar fer els pagaments de quotes i altres, etc.

Com sempre us volem demanar molta prudència a l’hora de sortir en bicicleta aquestes setmanes.
Cuideu-vos,
Junta Directiva Club Ciclista Gràcia

_________________________________

Apreciados/as socios y socias,

La Junta Directiva se ha reunido esta semana para intentar avanzarse en las decisiones sobre el progresivo desconfinamiento y trabajar en las pautas para la posible reanudación de las salidas del Campeonato de Excursionismo.

Dada la incertidumbre del momento, donde todavía no está claro cuando se irán logrando las fases y en qué condiciones, la Junta propone planificar el calendario de salidas cuando se puedan dar a la vez los siguientes tres criterios (además del levantamiento del estado de alarma y en función de las pautas que establezca la Federación Catalana de Ciclismo):

1) Que no haya limitación de franja horaria para la práctica deportiva,
2) Que no haya limitación de grupos a la hora de hacer deporte (más allá del que ya establecía el reglamento de circulación)
3) Que no haya limitaciones en el tráfico de los territorios y más allá de la región sanitaria.

Para plantear la fecha de reanudación de las salidas y el calendario se hará un encuentro de los capitanes de los 5 grupos con la Junta, unas semanas antes de que se puedan cumplir estos 3 criterios y se hará un nuevo comunicado con las decisiones tomadas.

Asimismo os anunciamos que a partir de este próximo viernes, 5 de junio, la sede social volverá a estar abierta de 18 a 20h, con un aforo máximo de 7 personas y se pide que todo el mundo que venga lleve mascarilla.

Por lo tanto, a partir de este viernes ya podréis pasar hacer los trámites en la sede como por ejemplo pasar a recoger la ropa y licencias (para aquellos que todavía no lo hayan hecho), o bien pasar para hacer los pagos de cuotas y otras, etc.

Como siempre os queremos pedir mucha prudencia a la hora de salir en bicicleta estas semanas.

Cuidaos,
Junta Directiva Club Ciclista Gracia

Comunicat

26/05/2020

Nou apartat al web!! Col·laboradors, i nou acord amb Ergodinamica

Benvolguts/des socis i sòcies.

Des de la Junta Directiva del Club Ciclista Gràcia us volem informar que hem fet  un nou acord amb la xarxa de centres mèdics Ergodinamica, amb el qual els socis i sòcies gaudiran d’unes condicions especials a l’hora de contractar els seus serveis. Ergodinàmica es un centre especialitzat en medicina esportiva i proves d’esforç i també ofereix serveis d’estudi biomecànic de la marxa, cardiologia, fisioteràpia, osteopatia, nutrició i preparació física, entre molts d’altres.
 
Hem obert al web un apartat https://www.ccgraciaexcursions.org/col-laboradors  on trobareu totes les entitats que col·laboren amb el Club i que ofereixen avantatges per els socis/es. A l’apartat d’Ergodinamica trobareu la llista de preus i informació dels serveis mèdics més usuals. Donada l’actual situació d’alarma sanitària es poden demanar visites prèvies al centre acreditant-se com a membre del Club Ciclista Gràcia i, si us cal, us podem emetre un certificat, digital o en paper, per fer la visita.

Així mateix, en aquest nou apartat del web trobareu els acords que tenim amb altres entitats com Biela, Biking Point, Òptica Universitària i els gimnasos DIR.

Finalment, com que les condicions per a la pràctica del nostre esport estan variant ràpidament mentre va avançant el desconfinament, us recomanem que aneu consultant el web de la Federació https://www.ciclisme.cat i aquí podeu trobar el darrer comunicat: https://www.ciclisme.cat/noticies/comunicat-esport-en-les-fases-1-i-2

Com sempre, us volem enviar una càlida abraçada i ànims.
Cuideu-vos,
Junta Directiva Club Ciclista Gràcia

Comunicat

17/05/2020

Comunicat sobre la roba d'estiu i llicències federatives

Benvolguts/des socis i sòcies.

Des de la Junta Directiva del Club Ciclista Gràcia us voldríem comunicar dos informacions. La primera al voltant de la recollida de la comanda de roba d’estiu i la segona en referència a les qüestions que molts ens heu fet arribar sobre la possible la tramitació de les llicències federatives donada la nova situació de Fase 0 (amb excepcions) de desconfinament en que entrarem aquesta setmana.

En quant a la roba que molts de vosaltres veu encarregar entre finals del mes de febrer i principis de març, ja tenim les comandes preparades a la seu del club després que arribés aquest divendres passat. Per incidències en la producció les úniques peces que no es lliuraran són els guants i les gorres (que es preveu que arribin en un termini de 15 dies).

Per tal de recollir la roba en l’actual situació i intentant prevenir qualsevol situació de risc de contagi per aglomeració i minimitzant les cues us proposem fer-ho de manera esglaonada. Per aquest motiu la seu del Club romandrà oberta els dos propers divendres entre les 18h i les 20:30h només per a la recollida de les comandes. Per tal d’organitzar aquest sistema de torns hem configurat un enllaç que permetrà que escolliu la franja horària (en intervals de 5 min) en que us aniria millor passar a fer la recollida. Us demanem puntualitat i poder accedir amb els equips EPI (equips de protecció individual) mínims recomanats (mascareta i guants). Aquestes mesures són encara més importants tenint en compte que en el club convivim socis/es de totes les edats. Podeu apuntar-vos al torn aquí :

 

https://www.ccgraciaexcursions.org/cita-previa

Si algú de vosaltres tingués algun problema per venir en aquests horaris i dies ens ho feu saber al mail ccgracia@ccgracia.org  i ja buscaríem altres opcions per a dies posteriors.

En quant a la recollida i tramitació de la Llicència que expedeix la Federació Catalana de Ciclisme, a través del Club, i davant la necessitat de disposar-ne en la nova situació de desconfinament en que hi entrarem si es vol practicar ciclisme més enllà del municipi, us voldríem donar les informacions següents:

–Els que ja vareu tramitar la llicència abans del confinament i només necessiteu recollir el carnet el podreu passar a buscar de forma excepcional demà dilluns entre les 18h-19h i els divendres amb les mateixes condicions que els que vingueu a buscar la roba. Si no podeu venir, us podem enviar un comprovant digital de la llicència, demanant-ho al correu ccgracia@ccgracia.org

–Els que vulgueu iniciar els tràmits online de la llicència, des del Club necessitarem que ens ho comuniqueu per mail ccgracia@ccgracia.org i ens feu arribar una foto tipus carnet en el mateix correu.  A partir de la recepció del mail i el pagament mitjançant transferència es preveu un termini de 2-3 dies per a la seva tramitació. Un cop feta la tramitació per mail es faria arribar als interessats l’imprés de la Llicència que ja seria vàlid a efectes pràctics. El carnet caldria recollir-lo, més endavant, a la seu de la Federació Catalana de ciclisme, o bé a la seu del club quan es pugui reobrir amb l’horari habitual. Aquest termini és orientatiu donades les circumstàncies en que ens trobem. El preu de la Llicència és de 114€ la modalitat UCI i 99€ la de la Federació Catalana de Ciclisme.

–Finalment, comentar que a hores d'ara no queda clar si el límit és la província o la regió sanitària, que es limita a la ciutat de Barcelona. Així mateix, aquestes condicions poden variar ràpidament a mesura que s’avanci en el procés de desconfinament. I és possible que el requisit de disposar de la Llicència per a poder anar més enllà del municipi a les següents Fases 1 i 2, ja no sigui necessari.

Per acabar i com sempre en els darrers comunicats, us volem enviar una càlida abraçada i ànims.
Cuideu-vos,
Junta Directiva Club Ciclista Gràcia

©2020 por Club Ciclista Gràcia. Creada con Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now